Ons team

Wij stellen u graag onze medewerkers voor:

 

Dierenartsen

Marc Vanhoegaerden

Ciao,ik ben Marc en reeds van kindsaf was er steeds een speciale band tussen mij en allerhande dieren: honden, katten, riunderen, paarden, geiten, schapen, konijnen passeerden de revue en dierenarts worden was dan ook een logische keuze. Tijdens mijn studies had ik thuis honderden gevleugelde vrienden en op “kot” allerhande vissen. In 1989 ben ik dan met onderscheiding afgestudeerd als Doctor in de diergeneeskunde en mede oprichter van DAP DEN EIKBOS. Binnen de diergeneeskunde gaat mijn speciale interesse uit naar verschillende facetten van de chirurgie, waaronder endoscopie en laserchirurgie. In mijn vrije tijd is een initiatiecursus italiaans uitgegroeid tot “ Gli amici della lingua italiana”…

volledige cv op linkedin

Iris Frooninckx

Afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Gent in 1989 met onderscheiding. Medeoprichter van DAP Den Eikbos in 1990. Zovele jaren later is mijn passie voor de dieren en het beroep nog steeds even groot.

Mijn interessegebieden zijn opthalmologie, cardiologie en gynaecologie. Ook konijnen met al hun bijzonderheden krijgen van mij de nodige aandacht.

Anneleen Heldens

Hallo, ik ben Anneleen. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de universiteit Gent met grote onderscheiding als dierenarts in de optie kleine huisdieren.

Tijdens mijn studie heb ik verschillende keren stage mogen lopen in DAP Den eikbos. Ik was dan ook zeer blij dat ik sinds juli 2019 het team mocht vervoegen.
 

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met mijn kat Frits en mijn 4 kippetjes. Verder hou ik van reizen en wandelen.

Dorien Huyvaert

Opgegroeid tussen en met dieren was mijn studiekeuze vrij snel bepaald, dierenarts.

Thuis hebben we een paardenfokkerij/wedstrijdstal waar ook honden, katten, kippen en konijnen hun plaats hebben gekregen. In mijn vrije tijd ben ik dan ook meestal te vinden bij mijn eigen paarden.

Ik ben afgestudeerd aan Universiteit Gent in 2018 en heb vervolgens een internship in de paardenkliniek Equitom gelopen.

Sinds 2019 ben ik full time bij dierenartspraktijk Den Eikbos en zorg er zowel voor grote als kleine huisdieren.

Zowel in de praktijk als op de baan ben ik dus voor jullie lievelingen bereikbaar.

Sammy-Jo De Vleeschauwer

Ik ben Sammy-Jo, al word ik meestal Sammy genoemd. Als kind heb ik veel tijd doorgebracht rond de dierenartsenpraktijk van onze buren en vond ik het geweldig om op de boerderij van mijn meter te verblijven. Mijn liefde voor dieren, zowel klein als groot, zit er dus al van jongs af aan in. 
In 2019 ben ik met onderscheiding afgestudeerd aan de Universiteit Gent en heb ik mijn kinderdroom waargemaakt, eindelijk dierenarts!
Sinds oktober 2019 versterk ik het toffe team van dierenartsenpraktijk Den Eikbos. Samen met mijn collega's sta ik klaar voor u en uw dier en hoop zo de beste zorgen te kunnen aanbieden. 

 

Assistentes

Sarah Vanthournout

Bij het afstuderen aan het secundair kwam ik de richting dierenzorg tegen, een nieuwe richting die mij wel interessant leek. Ik ben dus afgestudeerd als één van de eersten in de richting Dierenzorg en dit aan de Hogeschool Gent te Melle. Meteen erna ben ik hier bij Den Eikbos begonnen. Voor velen ben ik dus al een bekend gezicht.

Thuis heb ik 2 kindjes die veel vrije tijd opeisen. Daarnaast speel ik basketbal en hou ik mij bezig met de huisdieren: Raceje, ons vlinderkonijnen; Lori, een lori van de blauwe bergen en de goudvissen.

Stéphanie van Renynghe

Ik ben Stéphanie en ik ben in 2012 aan de KHK in Geel afgestudeerd als dierenartsassistente. Ik droom al van een job met dieren sinds het eerste leerjaar en dit is dan ook mijn droomjob. In 2014 ben ik bij Den Eikbos beginnen werken.

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met mijn 3 katten en mijn hobby’s zijn badmintonnen en haken.

Lise Van Tricht

Hallo, mijn naam is Lise. Nadat ik de opleiding regentaat LO & bewegingsrecreatie had afgerond, heb ik mijn grote passie gevonden in de dierenwereld. In 2015 heb ik de opleiding dierenzorg voltooid in Melle. Na deze opleiding ben ik werkzaam geweest in een opvangcentrum voor wilde dieren en in Planckendael. Ik heb een grote interesse in bijzondere diersoorten. In mijn vrije tijd ga ik dan ook regelmatig dierentuinen bezoeken in heel Europa en maak ik verre reizen om deze dieren in hun natuurlijke omgeving te kunnen waarnemen. De rest van mijn tijd spendeer ik graag aan mijn konijn, Basiel. Omdat ik graag wat meer variatie wou binnen mijn werk ben ik op zoek gegaan naar een baan als dierenartsassistente en ben ik zo terecht gekomen in deze innoverende en dynamische praktijk waar ik jullie met een grote glimlach verwelkom.

Valerie Verwerft

Hallo, ik ben Valerie Verwerft. Aangezien ik ben opgegroeid met vele dieren, heb ik een grote passie gekregen voor hun. Al van jongs af aan, wist ik dat ik graag zou werken met dieren en liefst een job waarin ik dieren kan helpen die in nood zijn. Na het secundair onderwijs, had ik dus al snel beslist dat ik dierenartsassistente wilde worden. Ik ben afgestudeerd in 2019 aan Thomas More in Geel. In mijn vrije tijd hou ik mij vooral bezig met het knuffelen van mijn konijntjes en ga ik vaak wandelen met mijn twee honden.