Equipe

Nous aimerions vous présenter nos employés:

 

Vétérinaires

Marc Vanhoegaerden

Ciao, ik ben Marc en reeds van kindsaf was er steeds een speciale band tussen mij en allerhande dieren: honden, katten, runderen, paarden, geiten, schapen, konijnen passeerden de revue en dierenarts worden was dan ook een logische keuze. Tijdens mijn studies had ik thuis honderden gevleugelde vrienden en op “kot” allerhande vissen. In 1989 ben ik dan met onderscheiding afgestudeerd als Doctor in de diergeneeskunde en mede oprichter van DAP DEN EIKBOS. Binnen de diergeneeskunde gaat mijn speciale interesse uit naar verschillende facetten van de chirurgie, waaronder endoscopie en laserchirurgie. In mijn vrije tijd is een initiatiecursus italiaans uitgegroeid tot “ Gli amici della lingua italiana”…

volledige cv op linkedin

Iris Frooninckx

Diplômée en 1989 de l’université de Gand, mention distinction. Cofondatrice de DAP Den Eikbos en 1990. Après toutes ces années, ma passion des animaux et du métier n’a pas faibli.

 

Mes domaines d’intérêt sont l’ophtalmologie, la cardiologie et la gynécologie. Les lapins, avec leurs spécificités, bénéficient également de toute mon attention.

Julie Deboeck

Hallo, in ben Julie , afgestudeerd in 2020 als dierenarts optie paard aan de Universiteit Gent met onderscheiding. Naast paarden ben ik ook geïnteresseerd in de geneeskunde van de kleine huisdieren en help ik met veel plezier u en uw liefdevolle viervoeter verder.

Gaëlle Selfslagh

Hallo, in ben Gaëlle en ben in juli 2020 afgestudeerd als dierenarts. Ik volgde de richting "paard" met als keuzevak "kleine huisdieren".

Voordien volgde ik de opleiding tot hoefsmid. Dus als ik niet op Den Eikbos te vinden ben, ben ik misschien op de baan om paardjes te bekappen.

Zelf heb ik 3 paarden, nog 2 poezen Captain en Ariel en 2 grote schoothonden Dax en Beric. Ik hou van wandelen, tekenen, lezen en boogschieten.

Assistantes

Sarah Vanthournout

À la fin de mes études secondaires, j’ai découvert la nouvelle orientation Soins vétérinaires, qui a aussitôt retenu mon attention. Je suis donc l’une des toutes premières diplômées de l’orientation Soins vétérinaires, à la Haute école de Gand à Melle. Dès l’obtention de mon diplôme, j’ai rejoint le cabinet Den Eikbos. Aussi, mon visage est familier à de nombreux patients.

Côté vie privée, j’ai deux jeunes enfants qui demandent beaucoup d’attention. Par ailleurs, je pratique le basket-ball et je m’occupe des animaux de la famille : Raceje, notre lapin papillon, Lori, un loriquet arc-en-ciel, ainsi que des poissons rouges.

Stéphanie van Renynghe

Je m’appelle Stéphanie et j’ai obtenu en 2012 mon diplôme d’assistante vétérinaire à l’école KHK de Geel. Dès la première primaire, je rêvais d’un jour pouvoir travailler avec les animaux ; je fais donc le job de mes rêves. J’ai rejoint l’équipe du cabinet Den Eikbos en 2014.

Dans mes temps libres, je m’occupe de mes 3 chats, je pratique le badminton et je fais du crochet.

Tom Van Eeckhoudt

Hallo, ik ben Tom. Van kinds af aan was ik al gefascineerd door allerlei soorten dieren en door de jaren heen is deze passie enkel maar gegroeid.

Ik heb mijn opleiding tot dierenverzorger gevolgd aan de Hogeschool Gent, op de campus in Melle, waar ik in 2020 afstudeerde met onderscheiding.

Sinds augustus 2020 versterk ik het team van de dierenartsassistenten.

Mijn interesses gaan voornamelijk uit naar de bijzondere diersoorten en mijn stages volgde ik aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke en in het dierenpark Pairi Daiza.

Als ik niet bij mijn diertjes zit, kan je me in mijn vrije tijd terugvinden achter m’n schetsboek of al windsurfend op het water

 

Britt Boey

Hallo ik ben Britt!

Ik ben afgestudeerd aan de Thomas more Hogeschool te Geel als dierenartsassistente.

Sinds augustus 2020 maak ik deel uit van het team in den eikbos.

Ik ben altijd heel geïnteresseerd geweest in zowel de medische wereld als de dierenwereld, dus voor dit beroep kiezen was vanzelfsprekend. 

Ik ben in september ook gestart met het postgraduaat “Animal Behaviour Technician”. Zo kan ik in de toekomst dieren met gedrags- problemen behandelen en verder begeleiden, maar ook advies geven ter voorkoming van gedragsproblemen.

In mijn vrije tijd kan je mij terugvinden in de muziekacademie van Londerzeel waar ik al 9 jaar pianolessen volg.

Tine Borry

Hallo, ik ben Tine.

In 2019 heb ik mijn studies van orthopedagogie afgerond.

Nadat ik een drietal jaar in deze sector gewerkt had, vond ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Zo ben ik terecht gekomen in het team van Den Eikbos.

Naast het graag werken met mensen is het contact met dieren van groot belang. Daarom vond ik de functie van baliemedewerkster de perfecte combinatie.

Wanneer ik niet in de kliniek te vinden ben ga ik graag een glaasje drinken of een hapje gaan eten. Daarnaast ben ik ook terug te vinden in de yoga-studio.