Our team

We would like to introduce our employess to you:

 

Veterinarians

Marc Vanhoegaerden

Ciao, ik ben Marc en reeds van kindsaf was er steeds een speciale band tussen mij en allerhande dieren: honden, katten, runderen, paarden, geiten, schapen, konijnen passeerden de revue en dierenarts worden was dan ook een logische keuze. Tijdens mijn studies had ik thuis honderden gevleugelde vrienden en op “kot” allerhande vissen. In 1989 ben ik dan met onderscheiding afgestudeerd als Doctor in de diergeneeskunde en mede oprichter van DAP DEN EIKBOS. Binnen de diergeneeskunde gaat mijn speciale interesse uit naar verschillende facetten van de chirurgie, waaronder endoscopie en laserchirurgie. In mijn vrije tijd is een initiatiecursus italiaans uitgegroeid tot “ Gli amici della lingua italiana”…

volledige cv op linkedin

Iris Frooninckx

I graduated with distinction from Ghent University in 1989 and co-founded Den Eikbos Veterinary Office in 1990. So many years later, my passion for animals and the profession remains great. 

My areas of interest are ophthalmology, cardiology and gynaecology. Even rabbits with all their peculiarities can count on the needed attention from me.

Julie Deboeck

Hallo, in ben Julie , afgestudeerd in 2020 als dierenarts optie paard aan de Universiteit Gent met onderscheiding. Naast paarden ben ik ook geïnteresseerd in de geneeskunde van de kleine huisdieren en help ik met veel plezier u en uw liefdevolle viervoeter verder.

Gaëlle Selfslagh

Hallo, in ben Gaëlle en ben in juli 2020 afgestudeerd als dierenarts. Ik volgde de richting "paard" met als keuzevak "kleine huisdieren".

Voordien volgde ik de opleiding tot hoefsmid. Dus als ik niet op Den Eikbos te vinden ben, ben ik misschien op de baan om paardjes te bekappen.

Zelf heb ik 3 paarden, nog 2 poezen Captain en Ariel en 2 grote schoothonden Dax en Beric. Ik hou van wandelen, tekenen, lezen en boogschieten.

Assistants

Sarah Vanthournout

 When graduating from secondary school, I was introduced to animal care, a new direction that seemed interesting. Thus I was one of the first to graduate from the Melle Campus of University College Ghent with a specialisation in animal care. After graduation I immediately started work here at Den Eikbos. So I'm already a familiar face to many. At home I have 2 children who demand a lot of my life time. I also play basketball and care for our pets: Receje, our bufferfly rabbit; Lori, a bleu mountain lori; and our goldfish.

Stéphanie van Renynghe

I graduated as a veterinary assistant in 2012 from Thomas More University College in Geel. I've been dreaming of working with animals since first grade so this is my ideal job.  I started working at Den Eikbos in 2014.

In my spare time I take care of my 3 cats, and my hobbies are badminton and crocheting.


 

Tom Van Eeckhoudt

Hallo, ik ben Tom. Van kinds af aan was ik al gefascineerd door allerlei soorten dieren en door de jaren heen is deze passie enkel maar gegroeid.

Ik heb mijn opleiding tot dierenverzorger gevolgd aan de Hogeschool Gent, op de campus in Melle, waar ik in 2020 afstudeerde met onderscheiding.

Sinds augustus 2020 versterk ik het team van de dierenartsassistenten.

Mijn interesses gaan voornamelijk uit naar de bijzondere diersoorten en mijn stages volgde ik aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke en in het dierenpark Pairi Daiza.

Als ik niet bij mijn diertjes zit, kan je me in mijn vrije tijd terugvinden achter m’n schetsboek of al windsurfend op het water

Britt Boey

Hallo ik ben Britt!

Ik ben afgestudeerd aan de Thomas more Hogeschool te Geel als dierenartsassistente.

Sinds augustus 2020 maak ik deel uit van het team in den eikbos.

Ik ben altijd heel geïnteresseerd geweest in zowel de medische wereld als de dierenwereld, dus voor dit beroep kiezen was vanzelfsprekend. 

Ik ben in september ook gestart met het postgraduaat “Animal Behaviour Technician”. Zo kan ik in de toekomst dieren met gedrags- problemen behandelen en verder begeleiden, maar ook advies geven ter voorkoming van gedragsproblemen.

In mijn vrije tijd kan je mij terugvinden in de muziekacademie van Londerzeel waar ik al 9 jaar pianolessen volg.

Tine Borry

Hallo, ik ben Tine.

In 2019 heb ik mijn studies van orthopedagogie afgerond.

Nadat ik een drietal jaar in deze sector gewerkt had, vond ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Zo ben ik terecht gekomen in het team van Den Eikbos.

Naast het graag werken met mensen is het contact met dieren van groot belang. Daarom vond ik de functie van baliemedewerkster de perfecte combinatie.

Wanneer ik niet in de kliniek te vinden ben ga ik graag een glaasje drinken of een hapje gaan eten. Daarnaast ben ik ook terug te vinden in de yoga-studio.