Nuttige links

Hieronder bieden wij U een aantal nuttige adressen aan, die interessant kunnen zijn voor Uw dier.

Hondenhotel Urok and Dreams

Hondenpension te Kontich, alle rassen zijn welkom

Ook hondenwash, dierentaxi en gedragsbegeleiding

www.urokshof.be

Dierencrematorium Antverpia

Antverpia Liberty bvba is een kleine familiezaak in een groene, rustige omgeving met het oudste crematorium van België. Ons huisdierencrematorium verzorgt uitsluitend individuele crematies. 

Wij wensen u als eigenaar de zekerheid te geven dat uw huisdier individueel gecremeerd wordt en wij zijn voorstander van een eenvoudige, sobere crematie met alle respect voor uw gevoelens en verlangens

www.antverpialiberty.be

Het Waterhof

Het Waterhof is opgericht door Ellen Martens en Björn Vileyn en is onderverdeeld in 2 delen: hond en paard. 

De naam ‘Het Waterhof’ is de oorspronkelijke naam van onze boerderij. Vermits we in het centrum voor honden ook hydrotherapie aanbieden leek het ons wel toepasselijk om deze naam te behouden. 

Het Waterhof staat in de eerste plaats voor kwaliteit. Vandaar onze slogan ‘a passion for being the best’. Deze hoge kwaliteitsstandaard kunnen wij onszelf toe eigenen door onze hoge opleidingsgraad en de continue bijscholingen in binnen- en buitenland. Naast deze grote bagage van ‘know-how’ beschikken wij over een goede infrastructuur en alle nodige apparatuur om de behandelingen en trainingen zo effectief mogelijk te laten verlopen. 

Het deel hond bestaat uit een ‘state of the art’ revalidatiecentrum met mogelijkheid om de honden intern te laten verblijven om intensief te revalideren. 

www.hetwaterhof.com

Vogelopvangcentrum Malderen

In het opvangcentrum voor vogels en wilde dieren Malderen of kortweg V.O.C. kan je terecht met alle noodlijdende (gekwetste, zieke of jonge) vogels en wilde dieren.

Ons doel is hulp te bieden aan deze dieren om ze na een revalidatieperiode terug de vrijheid schenken

www.vogelopvangcentrum-malderen.be